Onderhoud

Onderhoud verwarming gasketel

Verwarmingsinstallaties vragen een periodiek onderhoud opdat ze veilig en storingsvrij hun werk blijven doen. Bij gas- of oliebranders controleren aan de hand van de rookgasmeting of deze nog steeds in hun zuinigste gebied werken. Goed voor milieu en portemonnee!

Hoe vaak moet onderhoud gebeuren?

  • Gasketels: om de twee jaar (wettelijk verplicht)
  •  Mazoutketel: jaarlijks (wettelijk verplicht)

Natuurlijk heeft u in het drukke leven van alledag andere zorgen aan het hoofd dan een verwarmingsinstallatie - daarom houden we het laatste onderhoud eventueel bij in ons systeem als u dat wenst. Is het weldra tijd voor een onderhoud, ontvangt u een reminder. Uiteraard mag u de installatie ook elders laten onderhouden, we gaan u heus niet stalken met reminders ;-)

Ketel van andere firma?

Geen probleem! We discrimineren niet en doen herstelling of onderhoud ook op verwarmingssystemen die niet door ons geplaatst zijn. We beheersen elk merk stookolieketel en omdat de mazoutbrander standaardonderdelen bevat, hebben we deze steeds op voorraad. Voor gasketels moeten we ons echter beperken tot onze huismerken:

  • Vaillant  

Met andere merken van gasbranders kunnen we u helaas niet helpen, we hebben hiervan geen onderdelen op stock - anders dan bij stookolieketels is er immers geen standaardisering. 

Vraag een offerte