Nieuwe badkamer in 10 werkdagen!

Weinigen doen ons dit na: we slagen erin om een gemiddelde badkamer in 10 werkdagen te renoveren! En dat is inclusief grondige poetsbeurt, zodat u meteen kunt genieten van een verfrissende douche of een warm bad. Ons geheim: een strikt stappenplan, waarbij ieder teamlid zich rigoureus aan zijn planning houdt.

Design door professionals

Wij zijn installateurs, perfectionistisch in ons vak - maar we zijn natuurlijk geen binnenhuisarchitecten. Daarom werken we voor het badkamerontwerp samen met professionals: Varey in Lommel en Lambrechts in Hasselt. Zij zullen met plezier de meest optimale indeling van uw badkamer uitwerken, u kunt daartoe beide showrooms vrijblijvend bezoeken. TIP: vermeld ons als installateur en u krijgt groothandelsprijzen - ook zij werken graag samen met professionals zoals wij ;-)

Tien dagen, echt waar? 

Jazeker, een gemiddelde badkamerrenovatie realiseren we doorgaans in 10 werkdagen. Zo blijft u niet maandenlang met een werf zitten, wachtend tot deze of gene vakman een keer tijd heeft. We gaan als volgt te werk: 

  • Demonteren: de oude badkamer afbreken, eventueel verwijderen van betegeling en vloeren, uitbreken van de oude leidingen (1 à 2 werkdagen)
  • Nieuw leidingwerk: leggen van de waterleidingen, afvoerleidingen, leidingen voor verwarming en vaak ook elektriciteitsleidingen omdat de indeling verandert  (1 à 2 werkdagen)
  • Pleisteren en bezetten: de stukadoor komt de wanden bepleisteren (1 werkdag, meestal op vrijdag zodat in het weekend alles kan drogen)
  • Plafond: meestal plaatsen we een verlaagd plafond met inbouwspots, zodat ook de leidingen elegant weggewerkt zijn.
  • Plaatsen nieuwe badkamer: de grotere onderdelen (zoals badkuip of douchebak) plaatsen we alvast (1 werkdag).   
  • Vloeren en tegelen: "chappen" en vervolgens leggen van de gekozen vloer (2 werkdagen)
  • Afwerking: plaatsen van de laatste badkamermeubels, installeren van de armaturen, verlichting, e.d. (1 werkdag)
  • Poetsen: een professionele poetsploeg zorgt voor een pico bello eindresultaat (halve werkdag)

Kortom, nagenoeg al onze projecten halen we binnen onze strikte planning. En als er voor grotere projecten meer dan 10 werkdagen vereist zijn, weet u dat vanzelfsprekend ook op voorhand. Bijvoorbeeld als we binnenmuren verplaatsen of ook elders nieuwe leidingen leggen, dan vraagt dat meestal wat meer werkuren - maar dat kunnen we perfect op voorhand inschatten.

Vraag een offerte

 

Voorbeeld van een renovatie

Hieronder kunt u de verschillende stappen zien van een badkamerrenovatie.